Foredrag og debat

Foredrag

Holdnr Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser  
172120 Numerologi Ledige pladser 29‑09‑2017 19:00 Fre Yogaskolen Annet Kofoed
Se mere   Luk  
  • Holdnr: 172120
  • Navn: Numerologi
  • : Ledige pladser
  • Start: 29‑09‑2017
  • Start tid: 19:00
  • Ugedag: Fre
  • Sted: Yogaskolen
  • Underviser: Annet Kofoed
Se mere   Luk  
Den dag vi er født på, har en energi/vibration, der indeholder nogle forskellige kendetegn, som vil være med til, at farve vores personlighed livet igennem.                                                                                                                                                                                                              Det er KUN fødselsdagen, der fortæller, hvilket tal vi er, idet måned og år har nogle helt andre energier/vibrationer, og alle de energier/vibrationer kan ikke lægges sammen.

Dagen har en dags energi, og måneden har 30 eller 31 dages energier og året har 365 dages energier, hvis alle disse energier skulle lægges sammen og udgøre vores grundenergi, ville vi alle skulle udleve omkring 400 energier hver dag, og det vil være umuligt, det er der ingen, der kan. Der er kun 9 fødselstal. Da alle tal bliver lagt sammen til et tal.
Fødselsdagen fortæller os hvilket tal, vi er.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 172120
Status: Igangsat
Første møde: 29-09-2017 19:00
Mødegange: 1
Lektioner: 6
Undervisere: Annet Kofoed
Priser:
Almen DKK 100,00
172121 Når forsynet inkarnerer på kloden. Ledige pladser 13‑10‑2017 19:00 Fre Yogaskolen Ingolf Plesner
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

 

Foredrag ved psykoterapeut/lærer Ingolf Plesner.
Ledes menneskehedens evolutionen mon af et guddommeligt forsyn? Er der en forudbestemt mening og et mål med det enkelte menneskes og menneskehedens udvikling? Er der mon noget, som det er vigtigt for os at lære for at følge udviklingens vej? - Hvorledes kunne en Kristus med sit næstekærlighedsbud blive født ind i et jernaldersamfund, der byggede på: ”Enhver er sig selv nærmest?” Imidlertid er de frø, som Kristus såede for to tusind år siden, vokset til at bære vigtige dele af den vesteuropæiske kultur i dag som skoler, sygehuse, omsorg for svagt stillede medborgere, mange NGO'er m.m. - nutidens ”barmhjertige samaritan”. I andre verdensdele har andre store personligheder på samme måde som Kristus sået nye tankegange, der fik kulturen til at blomstre. Hvis man ikke tror, at tilfældigheden ligger bag alt i vores verden, så stiller spørgsmålet næsten sig selv: ”Hvem mon tilrettelægger – usynligt for os – udviklingens forløb?” I sidste århundrede levede en ny ”generation” af disse udsendinge fra en højere verden, der formidlede Martinus Kosmologi, Antroposofi, Teosofi m.m. - foredraget bygger på Martinus Kosmologi.

 

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 172121
Status: Igangsat
Første møde: 13-10-2017 19:00
Mødegange: 1
Lektioner: 6
Undervisere: Ingolf Plesner
Priser:
Almen DKK 100,00