Foredrag og debat

Foredrag

Holdnr Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser  
172125 Debatoplæg: Når livet er en kombination af synteser - hvad gør man så? Ledige pladser 17‑11‑2017 19:00 Fre Yogaskolen B. Kim Pedersen
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

 

Kan du som menneske, i et koncentreret øjeblik, være i stand til at opleve en erkendelse, som leder dig til en dybere kontakt med dig selv - en sjælskontakt om du vil? Måske gør erkendelsen, at du forstår din fortid bedre og hvordan den førte til din nutid, således du tænker anderledes i fremtiden. Og alt, denne erkendelse krævede, var et brudstykke af viden, som blev leveret til dig på det rette tidspunkt og under de rette omstændigheder.

 

Synteser er bemærkelsesværdige og gådefulde. De annoncerer sjældent deres ankomst på forhånd.  Du hører om dem i forskellige sammenhænge f.eks. inden for kemi, psykologi og spiritualitet. Ofte har man forskellige opfattelser, hvornår en syntese har fundet sted og hvad den krævede. Synteser er sommetider nemme at afsløre, fordi de er synlige og målbare. Tag f.eks. kemiens verden: Kombiner ilt og brint, og du får vand – det er en reaktion, du kan udforske dig frem til. Inden for åndsvidenskaben er sådan en reaktion knap så synlig. Du hører et brudstykke af viden, måske til et foredrag, under en meditation eller mens du læser en bog, og pludselig forstår du noget, som længe har givet klang inde i dig, men du har indtil videre aldrig forstået hvorfor. Hvad denne nye forståelse vil betyde på langt sigt, er op til dig at handle på, da det kommer an på hvilke valg, du vil tage fremover. Men synteser er noget, vi oplever dagligt i forskellige former, størrelser og bevidsthedstrin. De behøver ikke være en kæmpestor revolutionerende opdagelse, som ændrer verden. De kan også være små stærke glimt af indre forståelser, som beriger dit liv og som giver brændstof til en dybere hjælp på din personlige udviklingsvej. 

 

Nu får du muligheden for at opleve en spændende debataften, vi hentet fra en bred vifte af åndsvidenskabelige kilder, ment til at inspirere dig. Vi vil sammenføje mysterier fra den åndsvidenskabelige verden og skabe en helhed, der kan resultere i et særligt udbytte – en erkendelse af en ny sandhed, som afviger fra det tidligere kendt, og som kan føre dig dybere ind til hemmelighederne: Hvem er jeg og hvorfor oplever jeg det, jeg gør? Kom og vær med i en spændende dialog og debat og til at sende synteselys over mysteriet. 

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 172125
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 17-11-2017 19:00
Mødegange: 1
Lektioner: 1
Undervisere: B. Kim Pedersen
Priser:
Almen DKK 100,00