Workshops

Holdnr Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser  
172117 Workshoppen: Find dit indre barns energi og livsmod frem igen. Ledige pladser 07‑10‑2017 09:00 Lør Yogaskolen Lis Agerbæk Jørgensen
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

 

Vi vil finde det indre barns energi og livsgnist frem igen.

 

Vi bruger enkle teknikker som åndedrætsøvelser og guidede meditationer for at skabe jordforbindelse og få kontakt med gemte ressourcer.

 

Vi tegner og skriver om oplevelserne. Vi arbejder sammen to og to, fortæller og lytter, og i hele gruppen.

 

Du behøver ikke at have prøvet noget af det før. Kom, som du er, og følg anvisningerne.

 

Mere om kurset

 

Du kender sikkert både det at føle dig hjemme i dig selv og at være ude af dig selv. Meditation og små øvelser kan hjælpe os til at finde ro, at lade de travle tanker myldre forbi og at finde os til rette med os selv.

 

På kurset vil vi arbejde med at genfinde vores livsglæde og energi. Vi laver meditationer og enkle øvelser med udgangspunkt i Bob Moore med flere. Bagefter tegner og skriver vi lidt om det, vi oplevede i meditationen. Det kan hjælpe os til at få øje på glemt kreativitet og måske give fingerpeg om, hvilke glemte gaver vi kan tage med videre i vores liv.

 

Et udogmatisk kursus, som ikke kræver forkundskaber. Kun åbenhed og tilstedeværelse.

 

Underviser er Lis Agerbæk Jørgensen, journalist og underviser i formidling. Lis har læst psykologi på Aarhus Universitet, har bestået den tre-årige Psykologisk Efteruddannelse hos psykologerne på Specular i Aarhus og er i gang med den sidste del af en fem-årig uddannelse til psykoterapeut samme sted.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 172117
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 07-10-2017 09:00
Mødegange: 1
Lektioner: 8
Undervisere: Lis Agerbæk Jørgensen
Priser:
Almen DKK 375,00
Pensionist DKK 350,00